Renseriet-avdelingSandnes Renseriet-avdelingStavanger Renseriet-avdelingBergen Renseriet-avdelingJæren Renseriet-avdelingHaugesund

GALNE TILBUD PÅ RENSERIET (black friday)

For første gang i Renseriets 20 år som bedrift har de nå gått inn for å delta på årets happening «Black Friday» som arrangeres i hele Norge med ville tilstander og billige varer der folk helst står i kø fra tidlig morgen for å få fatt i butikkenes beste tilbud.

-          Dette er første gang vi deltar på en rabatt/kampanje ordning med alle våre butikker. Sier avdelingsleder Lise Østbø, som har ansvaret for 4 butikker fordelt i Haugesund og Bergen.

Renseriet har aldri før hatt noen form for tilbud eller kampanjer, og har i nyere tid blitt mer og mer aktiv i markedet, med både reklame og planlegging av kampanjer. Black Friday er starten på en mer moderne fremtid for Renseriet.

-          Nå som den yngre generasjonen i familiebedriften har tatt over mye av driften, butikkene, kundene og hele pakken med markedsføring, så ser vi at det er på tide at vi følger trenden alle andre er med på, og utvikle oss i takt med markedet.

I Sandnes, Stavanger og Haugesund så finnes det smålig med konkurrenter i renseribransjen. Så mens mange butikker kjemper med de beste tilbudene for å få tak i kundene, så tenker teamet i Renseriet mer på å gi tilbake til sine kunder.

-          Våre 11 renseri er de mest lønnsomme renseriene i hele Norge. Vi er ikke størst, men vi ser at kundene velger oss fremfor andre. Vi leverer kvalitet i arbeidet, samtidig er vi raske og yter god service. Vi prøver alltid så godt vi kan! Vi har over gjennomsnittet god fagkunnskap, og har stor og bred erfaring med det vi holder på med. Vi har heller ingen begrensninger, og har alltid kapasitet til alle utfordringer.

Renseriet er stolte over å kunne tilby kundene sine, gamle og nye, et så godt tilbud som -30% rabatt på (nesten) all vask og rens i alle deres butikker. De har også -20% rabatt på alle salgsproduktene de selger i butikkene. Og på toppen av kransekaken så kjører de på med spesialtilbud på -50% rabatt på rens og vask på utvalgte butikker på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, Åsane storsenter og Lagunen storsenter i Bergen fra klokken 07 til 10 på morgningen.

(artikkelen fortsetter under bilde)

slide black friday.jpg

-          Her kan man virkelig gjøre et kupp. Vi renser og vasker et bredt utvalg av tekstiler. Man kan f.eks. vaske sommerdynene hos oss, eller hvis du har sengeartikler på hytta som trenger en vask. Og så kan man virkelig spare mye penger på å rense skinn- og pelsplagg denne dagen. Vi tar inn det meste, og ingen utfordring er for stor!

Renseriet er et renseri, men de vasker også tøy som trenger det. Overmadrasser, dyner, puter, duker, sengetøy/sengetepper, salongtepper, hestedekken og arbeidstøy er litt av det de tar inn til en grundig vask. De tar også inn alt av garderobetøy, skinnfeller, gardiner, babyposer og mye mer til rens. De tilbyr også skjorteavtaler med opp til -67% rabatt ift ordinær pris på skjortevask. Denne avtaler er utrolig populær hos deres kunder.

-         Dessverre så har vi ikke mulighet til å ha med gulvtepperens, gardinrens og vask/rull av duker og servietter i vårt Black Friday tilbud. Forklaringen er så enkel at dette er tekstiler som vi ikke får en pris på før det er ferdig og klar til utlevering. Og på denne dagen er det slik at kunden får sin rabatt når de leverer inn og betaler på forhånd. Det samme gjelder skjorteavtale, siden det allerede er såpass nedpriset fra før av.

Visste du at det er over 5 ganger så skånsomt å rense tøyet ditt enn å vaske det i maskinen?

-          Våre renserier er topp modernisert med de aller beste og mest miljøvennlige maskinene på markedet. Vi har Norges mest moderne teppevaskeri som inneholder 5 store maskiner som alle har sin egen rolle i prosessen, og så har vi en egen avdeling som tar seg av vask og rulling (stryk) av duker. Vi har også en avdeling som renser skinn og pels. Alle disse tingene trenger spesialbehandling i maskiner laget for de enkelte tekstilene.

Renseriets avdelinger i Bergen, Haugesund og Stavanger finner du på facebook, og på hjemmesiden www.renseriet.as. Her kan man også finne priser på alt de tar inn til rens og vask, samt alt annet de tilbyr deres private og bedriftskunder.

RENSERIET.png
Intranett innlogging
Velkommen, (First Name)!

Glemt passord? Vis passord
Logg inn
Intranett
Min profil Logg ut