Renseriet-avdelingSandnes Renseriet-avdelingStavanger Renseriet-avdelingBergen Renseriet-avdelingJæren Renseriet-avdelingHaugesund

RENSERIET I HARALDSGATA FLYTTER! - Haugesund

Fra og med onsdag 2.mai åpner vi ny butikk ved siden av Oasen Kjøpesenter. Vår avdeling i Haraldsgata i Haugesund sentrum vil ut mai-måned kun fungere som innleveringssted for våre kunder, mens vår nye avdeling vil åpne for inn- og utlevering for fremtidige innleveringer. Avdelingen vår i Haraldsgata vil etter dette være stengt.

Fredag 4. mai inviterer vi derfor alle gamle og nye kunder innom til oss på kaffe og kake! Vi vil også holde en konkurranse for alle som leverer inn tøy til oss i den nye avdelingen - der du kan vinne et gavekort på 500,- til å bruke hos oss når du måtte ønske!

Du er hjertelig velkommen til vår nye avdeling i Austbøvegen 15B, rett ved Oasen Kjøpesenter.

OBS: Dette gjelder kun avdelingen vår i Haraldsgata. Avdeling i Kirkagata i Haugesund Sentrum har åpent som normalt!

 
Reklame karm avis.png
Intranett innlogging
Velkommen, (First Name)!

Glemt passord? Vis passord
Logg inn
Intranett
Min profil Logg ut